Navigationsakademien
förarintyg kustsskepparintyg

Med vår kombinationskurs läser du Förarintyg en helg och Kustskeppare ytterligare en helg under samma termin till ett rabatterat pris. Efter godkända prov har du behörighet att framföra fritidsfartyg större än 12 x 4 meter.

Vi följer Nämnden för båtlivsutbildnings (NfB) kunskapskrav.  Läs mer på www.batlivsutbildning.se

Vi håller våra kurser på Jensen gymnasium, Tulegatan 44 i Stockholm.

Kurspris: 3.390:-

Till kursen behöver du studiematerial för båda kurserna: Navigation och Sjömanskap (Ekblad/Wallin), övningsbok, övningssjökort Förarintyg, övningssjökort Kustskepparintyg, passare, transportör och linjal. Komplett studiematerial 830:-

Ca 10 dagar efter resp kurs ordnar vi prov med en av våra förhörsförrättare från NfB.  Kostnaden är 625:-/provtillfälle + 65:- för intygsbok.  Betalas vid provtillfället. 

RUTIN FÖR ANMÄLNNGAR PÅ GRUND AV COVID-19.

Vinterns och vårens kurser är inplanerade. 

Kontakta Anders på Kundtjänst via kundtjanst@navigationsakademien.com eller tfn 073 985 78 90.  Då får du mer information om hur du kan kombinera kurserna för Förarintyg och Kustskepparintyg,  kursinnehåll, priser, studiematerial och hur proven går till.

Flera av dessa kurser är nu fullbokade. Smittan för Covid-19 ökar igen och myndigheternas råd/direktiv har skärpts.    Det kan bli aktuellt att erbjuda ombokning av redan bokade elever till kursdatum senare i vår.  Därför har vi stängt ner möjligheten att anmäla sig direkt på hemsidan.

Under helgerna är vi ensamma i Jensen gymnasiums rymliga lokaler med gott om plats mellan borden.   Vi satsar på att det skall vara tryggt för alla och  vi  begränsar nu grupperna till 8 st för att kunna hålla extra fysisk distans.

Navigationsakademiens anmälningsvillkor

Se kursdatum under fliken “Förarintyg” respektive “Kustskepparintyg”. 

Välkommen med din intresseanmälan